Hírek

Szépírók a Villában
Lassan hagyománnyá válik, hogy a Bencs Villa ad otthont a Szabolcsi Szépíró Kör összejöveteleinek.  Így volt ez február 7-én is.
Játékosság és #jóéjtpuszi
A József Attila- és Prima Primissima díjas Lackfi János volt kedden a Bencs Villa Női szalonjának vendége, a felolvasásokkal fűszerezett, sziporkázó esten szó esett híres szülőkről, irodalmi énről, álnévről, hitvallásról és neves bébiszitterekről is.
Nevetésből nem volt hiány

A Bencs estek Női Szalonjának vendégei olyan hazai véleményformálók, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével. Nem volt ez másként kedd este sem: Lackfi Jánossal beszélgetett a műsorvezető dr. Körtvélyfáy Eszter.

A boldogság tanulható

 A Bencs estek keretében a Női Szalon vendégei olyan hazai véleményformálók, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével.  Nem volt ez másként kedd este sem, hiszen Dr. Móré E. Csaba a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Felnőtt Pszichiátria osztályvezető főorvosával beszélgetett a műsorvezető dr. Körtvélyfáy Eszter.