Aktuális hírek

Máté Péter emlékest - Gulyás Attilával és Csernák Tiborral!
Folytatódik a Móricz Pódiumszínpad, ezúttal a Bencs Villában Máté Péter dalaival Gulyás Attila, a Móricz Zsigmond Színház színművésze várja Önöket Csernák Tiborral aki zongorán is kísér!
2024. március 23. szombat 17.30 - A 3 Tenor zenés estje a Színházi Világnap alkalmából

A Móricz Zsigmond Színház színművészei: Horváth Viktor, Gulácsi Tamás, Tar Dániel ezúttal a Színházi Világnap alkalmából énekelnek a Bencs Villában. 

A magyar kultúra napja a Bencs Villában

Január 22-én, a magyar kultúra napján Gulyás Attila előadói estje várta a Bencs Villa közönségét: a Móricz Zsigmond Színház művésze megzenésített verseket adott elő Tamás Attila és Horányi Tamás közreműködésével.

 

2024. február 17. szombat 17.30 - Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel Valentin napi zenés estje

Valentin nap alkalmából Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművészei szerelmes dalokkal szórakoztatják a közönséget a Bencs Villában. Népszerű slágerek, korábbi szerepek közkedvelt dalai csendülnek fel február 17-én, szombaton 17:30 órától.

 

 

2024. január 22. hétfő 17.30 - Gulyás Attila zenés előadói estje a magyar kultúra napján

Gulyás Attila, a Móricz Zsigmond Színház színművésze magyar költők, szerzők (József Attila, Petőfi Sándor, Arany János, Cseh Tamás) megzenésített verseit adja elő és népszerű slágerekkel is készül.

 

 

„Tíz kicsi bűnjel”
Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház színművészeinek „Tíz kicsi bűnjel” című zenés estje várta a látogatókat október 28-án.
A zene az kell
Kuthy Patrícia és Illyés Ákos tartott operett- és musical estét a Bencs Villában szeptember 15-én.
Cseh Tamásra emlékeztünk a Bencs Villában
Cseh Tamás munkásságának állított emléket Az „Apa kalapja” című produkció, melyet István István, Olajos Gábor, Horányi Tamás, Szántó Sándor és Miklós-Kun Alexandra adtak elő péntek este Nyíregyházán a Bencs-villában.
Skandináv éjszakák - Urmai Gábor zenés estje

Urmai Gábor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze LGT, Charlie, Zorán dalokkal és Dés szerzeményekkel várja az érdeklődőket a Bencs Villában.

"Apa kalapja" - Cseh Tamás Est István István, a Móricz Zsigmond Színház színművészének előadásában
Cseh Tamás munkásságának állít emléket Az „Apa kalapja” című produkció, melyet István István, Olajos Gábor, Horányi Tamás, Szántó Sándor és Miklós-Kun Alexandra adnak elő november 3-án a Bencs Villában.
Tíz kicsi bűnjel - Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel zenés estje, Dés László szerzeményekkel, musicalekkel
Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel Dés László szerzeményekkel, musicalekkel várják az érdeklődőket október 28-án, 17.30 órától!
Kulisszajárás a Kulturális Örökség Napja alkalmából
A Kulturális Örökség Napja alkalmából kulisszajáráson vehettek részt az érdeklődők a Bencs Villában.
A Kulturális Örökség Napjaihoz csatlakozott a Bencs Villa

Örömmel tájékoztatjuk kedves Közönségünket arról, hogy a Kulturális Örökség Napjaihoz csatlakozott a Bencs Villa is.

Szeptember 16-án Bencs Villában is szeretettel várjuk a látogatókat meghirdetett programjainkon.

2023. szeptember 15. péntek - A zene az kell - Kuthy Patrícia és Illyés Ákos operett- és musical estje

Kuthy Patrícia és Illyés Ákos, a Móricz Zsigmond Színház színművészei musical és operett dalokat énekelnek, például az Aladdin, a Valahol Európában, a Dzsungel könyve musicalekből, vagy a Csárdáskirálynő operettből, és érdekes történeteket mesélnek.

 

Április 1-én nyit a Bencs Villa!

A Sóstói úti turisztikai attrakció állandó és időszaki kiállítással vár, de akár egy jó erős feketére is érdemes ide betérni.