Gyuris Tibor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze lesz november harmadikán Kováts Dénes vendége a Többszemközt sorozat aktuális estjén a Bencs Villában.

"/>

Visszapillantó

November 3. Kedd 17:30 - Többszemközt Gyuris Tiborral

Gyuris Tibor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze lesz november harmadikán Kováts Dénes vendége a Többszemközt sorozat aktuális estjén a Bencs Villában.

1989-ben statisztaként kezdte pályáját Nyíregyházán, a Gaál Erzsébet rendezte Dantonban debütált. A színészmesterséget nagyon komolyan veszi. Rajong a filmekért, fontos számára a harcművészet, az utóbbi években írói vénája is mind hangsúlyosabb szerepet kap.

A Többszemközt beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem.

Így lesz ez november harmadikán 17.30-tól is, amikor felidézik Gyuris Tibor bő harminc éves pályájának emlékezetes pillanatait, eközben szó lesz a színész-lét szépségeiről és nehézségeiről, emlékezetes alakításokról is. Az est során kiderül, mi a filmek és a harcművészetek szerepe a színművész életében, s hogy mi motiválta filmregények megírására.

Annyi bizonyos, érdekes beszélgetés helyszíne lesz november harmadikán a Bencs Villa, nézzék-hallgassák meg Önök is!   

 

Jegyek:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodája, Nyíregyháza, Országzászló tér 6. Tel.: 06-42/507-006, 06-20/233-2926, (hétköznap)

Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54. Tel.: 06-70/199-6000 (hétfő és csütörtök kivételével minden nap)

online: https://www.moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas