Aktuális hírek

Stílusról és divatról a Bencs Villában

Mi volt Audrey Hepburn vonzereje? Honnan fakadt a természetes bája? Egyik producere így emlékezett vissza: „Eredeti Givenchy kosztümjében olyan finom volt, mint egy drezdai porcelánfigura.”
Megfontolásra érdemes az Oscar-díjas színésznő kijelentése: „Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak.”

 

Audrey Hepburn mellett Coco Chanel, Jackie Kennedy, Victoria Beckham, Anna Wintour, Pataki Ági, Alain Delon, Ernyey Béla és mások is ellátogatnak – legalábbis virtuálisan – október 26-án, kedden  a Bencs Villába, ahol a stílus és a divat kerül a figyelem fókuszába.


Koncz Veronika, stílus és protokoll szaktanácsadóval az est házigazdája, Kováts Dénes nem csak stílusikonok titkairól beszélget 17.30-tól, hiszen szó lesz többek között a belbecs és külcsín összhangjáról, arról, hogyan jelenül meg érzelemvilágunk és viselkedésünk az öltözködésben, illetve arról, vajon az öltözködés befolyásolhatja-e viselkedésünket.
Címszavak a beszélgetésből: belbecs és külcsín, az egyéni stílus ereje, a színek jelentősége, hivatás és öltözködés, a ruhaválasztás fontossága, a kifutók világa és a valóság.


A fényképekkel gazdagon illusztrált beszélgetés hölgyek és férfiak számára egyaránt érdekes, izgalmas és különleges lesz!

Jegyek személyesen a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodájában és a Bencs Villában válthatók nyitvatartási időben, továbbá online a Móricz Zsigmond Színház weboldalán, illetve az esemény előtt is a helyszínen.


Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyiroda, Nyíregyháza, Színház u. 2.
(hétfőtől péntekig 9-17 óráig) +36-42-507-006, +36-30-303-2875, +36-20-233-2926, 
szervezes@moriczszinhaz.hu
Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54., 
(hétfő és csütörtök kivételével minden nap: 10-17 óráig), +36-20-461-4551
info@bencsvilla.hu

 

Online: https://www.moriczszinhaz.hu/jegyvasarlas