Aktuális hírek

December a Bencs Villában

Igazán különleges programokkal készülünk az ünnepekre; december 14-én, kedden Csernák Tibor és Csernák Mónika varázsol el minket kedvenc karácsonyi slágereinkkel, míg egy héttel később, kedden Mészáros Árpád Zsolt látogat el hozzánk, hogy Illyés Ákossal, színházunk közkedvelt színművészével beszélgessen kötetlenül, szabadon.

DECEMBER 14. (Kedd) 17.30 - Legyen ünnep! – Csernák Tibor és Csernák Mónika karácsonyi zenés estje a Bencsben

Katona Klári, Zorán, Szekeres Adrienn, Pély Barna, a Piramis, Michael Bublé és Frank Sinatra népszerű karácsonyi dalai Csernák Tibor és párja, Csernák Mónika előadásában, élőben a Bencs Villában december 14-én, kedden 17:30 órától!

A Bencs közönségének nem kell bemutatni Csernák házaspárt, akik már több alkalommal szórakoztatták a Villa közönségét, Csernák Tibort legutóbb a Máté Péter emlékesten láthatták-hallhatták. Ezúttal egy karácsonyi összeállítással érkeznek, hogy ismét elvarázsolják a koncertre látogató vendégeinket az ünnepek előtt.

Jegyek elérhetőek ide kattintva.

DECEMBER 21. (Kedd) 17:30 Bencs Villa – Ünnepi vendégünk Mészáros Árpád Zsolt

A népszerű színész, énekes, Mészáros Árpád Zsolt lesz a Bencs Villa decemberi vendége, akivel Illyés Ákos, teátrumunk színművésze beszélget.

1974. március 23-án született Nyíregyházán. Saját bevallása szerint soha nem akart színész lenni, bár már gyerekkorában színjátszó körbe járt, hogy kiélhesse szereplési vágyát. Egy nap statisztákat kerestek a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházba. A meghallgatásra csak a tanóráról való igazolás reményében ment el, ennek eredménye egy forradalmár szerepe lett a Danton c. színdarabban. A színház színészképzőjén folyamatos képzés mellett egyre nagyobb szerepeket kapott. 1997-ben kollégáival egy színházi vállalkozás keretében megalapította a NapFolt Produkciót, amelynek egyik nagy sikere volt a Rémségek kicsiny boltja c. darab. Az egyik előadáson megsérült és lábadozás közben látta a televízióban Miller Zoltánt, az ő hatására elkezdett éneket tanulni. A vidéki sikerek után, 2000-ben felkérést kapott a Budapesti Operettszínház igazgatójától. Az áttörő sikert a Mozart! című musical hozta meg számára 2003-ban. 2014-től a Veres 1 Színház társulatának tagja.

Jegyek elérhetőek ide kattintva.

 

A Villa már ünnepi fényekben pompázik, várjuk Önöket szeretettel!

 

Jegyvásárlás:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyiroda, Nyíregyháza, Színház u. 2.

(hétfőtől péntekig 9-17 óráig)

+36-42-507-006, +36-30-303-2875, +36-20-233-2926, szervezes@moriczszinhaz.hu

Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54.,

(Minden nap: 10-17 óráig hétfő és csütörtök kivételével), +36-20-461-4551

info@bencsvilla.hu

Online: ide kattintva