Hírek

2023. augusztus 30. szerda - Többszemközt Járai Mátéval

Járai Máté színészt nem kell bemutatnunk a VIDOR Fesztivál színházszerető közönségének, hisz elég csak azokra a felhőtlen, nevetéssel teli pillanatokra gondolnunk, amit a Győri Nemzeti Színház Primadonnák vagy a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 1x3 néha 4 című előadásai során szerzett a nyíregyháziaknak.

 

„Tíz kicsi bűnjel”
Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház színművészeinek „Tíz kicsi bűnjel” című zenés estje várta a látogatókat október 28-án.
A zene az kell
Kuthy Patrícia és Illyés Ákos tartott operett- és musical estét a Bencs Villában szeptember 15-én.
Cseh Tamásra emlékeztünk a Bencs Villában
Cseh Tamás munkásságának állított emléket Az „Apa kalapja” című produkció, melyet István István, Olajos Gábor, Horányi Tamás, Szántó Sándor és Miklós-Kun Alexandra adtak elő péntek este Nyíregyházán a Bencs-villában.
3 királyok - A 3 tenor adventi műsora
A Móricz Zsigmond Színház színművészei: Horváth Viktor, Gulácsi Tamás, Tar Dániel ezúttal advent alkalmából újra énekelnek a Bencs Villában. 
Skandináv éjszakák - Urmai Gábor zenés estje

Urmai Gábor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze LGT, Charlie, Zorán dalokkal és Dés szerzeményekkel várja az érdeklődőket a Bencs Villában.

"Apa kalapja" - Cseh Tamás Est István István, a Móricz Zsigmond Színház színművészének előadásában
Cseh Tamás munkásságának állít emléket Az „Apa kalapja” című produkció, melyet István István, Olajos Gábor, Horányi Tamás, Szántó Sándor és Miklós-Kun Alexandra adnak elő november 3-án a Bencs Villában.
Tíz kicsi bűnjel - Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel zenés estje, Dés László szerzeményekkel, musicalekkel
Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel Dés László szerzeményekkel, musicalekkel várják az érdeklődőket október 28-án, 17.30 órától!
Kulisszajárás a Kulturális Örökség Napja alkalmából
A Kulturális Örökség Napja alkalmából kulisszajáráson vehettek részt az érdeklődők a Bencs Villában.
A Kulturális Örökség Napjaihoz csatlakozott a Bencs Villa

Örömmel tájékoztatjuk kedves Közönségünket arról, hogy a Kulturális Örökség Napjaihoz csatlakozott a Bencs Villa is.

Szeptember 16-án Bencs Villában is szeretettel várjuk a látogatókat meghirdetett programjainkon.

2023. szeptember 15. péntek - A zene az kell - Kuthy Patrícia és Illyés Ákos operett- és musical estje

Kuthy Patrícia és Illyés Ákos, a Móricz Zsigmond Színház színművészei musical és operett dalokat énekelnek, például az Aladdin, a Valahol Európában, a Dzsungel könyve musicalekből, vagy a Csárdáskirálynő operettből, és érdekes történeteket mesélnek.

 

2023. augusztus 15. kedd - Gulyás Attila élőzenekaros koncertje

Augusztus 15-én, kedden, 19:30-tól ismét egy egyedülálló koncertélmény várja vendégeinket a Bencs Villa parkjában. Gulyás Attila és zenekara újra elvarázsolják hallgatóságukat egy kellemes nyári esten.

 

2023. június 16. péntek - 3 TENOR – Nyáresti dallamok a Bencs Villában
Gulácsi Tamás, Horváth Viktor, Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművészei a Bencs Villa parkjában adnak koncertet. Népszerű slágerek, korábbi szerepek közkedvelt dalai csendülnek fel június 16-án, pénteken 18.30 órától.
2023. május 28. vasárnap - Gyereknapi Kukucs! előadás a Bencs Villában

Május 28-án gyereknapi műsorral várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt a Bencs Villában! A Kukucs! című előadást 10.30 órától láthatják, ezt követően pedig Kovács Balázs színművészünktől hallhatnak dalokat a Misi mókus című családi musicalből.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Április 1-én nyit a Bencs Villa!

A Sóstói úti turisztikai attrakció állandó és időszaki kiállítással vár, de akár egy jó erős feketére is érdemes ide betérni.