Hírek

Máté Péter emlékest - Gulyás Attilával és Csernák Tiborral!
Folytatódik a Móricz Pódiumszínpad, ezúttal a Bencs Villában Máté Péter dalaival Gulyás Attila, a Móricz Zsigmond Színház színművésze várja Önöket Csernák Tiborral aki zongorán is kísér!
2024. március 23. szombat 17.30 - A 3 Tenor zenés estje a Színházi Világnap alkalmából

A Móricz Zsigmond Színház színművészei: Horváth Viktor, Gulácsi Tamás, Tar Dániel ezúttal a Színházi Világnap alkalmából énekelnek a Bencs Villában. 

A magyar kultúra napja a Bencs Villában

Január 22-én, a magyar kultúra napján Gulyás Attila előadói estje várta a Bencs Villa közönségét: a Móricz Zsigmond Színház művésze megzenésített verseket adott elő Tamás Attila és Horányi Tamás közreműködésével.

 

2024. február 17. szombat 17.30 - Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel Valentin napi zenés estje

Valentin nap alkalmából Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművészei szerelmes dalokkal szórakoztatják a közönséget a Bencs Villában. Népszerű slágerek, korábbi szerepek közkedvelt dalai csendülnek fel február 17-én, szombaton 17:30 órától.

 

 

2024. január 22. hétfő 17.30 - Gulyás Attila zenés előadói estje a magyar kultúra napján

Gulyás Attila, a Móricz Zsigmond Színház színművésze magyar költők, szerzők (József Attila, Petőfi Sándor, Arany János, Cseh Tamás) megzenésített verseit adja elő és népszerű slágerekkel is készül.

 

 

2023. augusztus 30. szerda - Többszemközt Járai Mátéval

Járai Máté színészt nem kell bemutatnunk a VIDOR Fesztivál színházszerető közönségének, hisz elég csak azokra a felhőtlen, nevetéssel teli pillanatokra gondolnunk, amit a Győri Nemzeti Színház Primadonnák vagy a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 1x3 néha 4 című előadásai során szerzett a nyíregyháziaknak.

 

„Tíz kicsi bűnjel”
Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház színművészeinek „Tíz kicsi bűnjel” című zenés estje várta a látogatókat október 28-án.
A zene az kell
Kuthy Patrícia és Illyés Ákos tartott operett- és musical estét a Bencs Villában szeptember 15-én.
Cseh Tamásra emlékeztünk a Bencs Villában
Cseh Tamás munkásságának állított emléket Az „Apa kalapja” című produkció, melyet István István, Olajos Gábor, Horányi Tamás, Szántó Sándor és Miklós-Kun Alexandra adtak elő péntek este Nyíregyházán a Bencs-villában.
3 királyok - A 3 tenor adventi műsora
A Móricz Zsigmond Színház színművészei: Horváth Viktor, Gulácsi Tamás, Tar Dániel ezúttal advent alkalmából újra énekelnek a Bencs Villában. 
Skandináv éjszakák - Urmai Gábor zenés estje

Urmai Gábor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze LGT, Charlie, Zorán dalokkal és Dés szerzeményekkel várja az érdeklődőket a Bencs Villában.

"Apa kalapja" - Cseh Tamás Est István István, a Móricz Zsigmond Színház színművészének előadásában
Cseh Tamás munkásságának állít emléket Az „Apa kalapja” című produkció, melyet István István, Olajos Gábor, Horányi Tamás, Szántó Sándor és Miklós-Kun Alexandra adnak elő november 3-án a Bencs Villában.
Tíz kicsi bűnjel - Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel zenés estje, Dés László szerzeményekkel, musicalekkel
Kiss Eszter Júlia és Tar Dániel Dés László szerzeményekkel, musicalekkel várják az érdeklődőket október 28-án, 17.30 órától!
Kulisszajárás a Kulturális Örökség Napja alkalmából
A Kulturális Örökség Napja alkalmából kulisszajáráson vehettek részt az érdeklődők a Bencs Villában.
A Kulturális Örökség Napjaihoz csatlakozott a Bencs Villa

Örömmel tájékoztatjuk kedves Közönségünket arról, hogy a Kulturális Örökség Napjaihoz csatlakozott a Bencs Villa is.

Szeptember 16-án Bencs Villában is szeretettel várjuk a látogatókat meghirdetett programjainkon.