Visszapillantó

Május 07. Kedd 17.30 - Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

Az illem örökérvényű - sosincs késő a változáshoz.

A jómodor korunkban is nélkülözhetetlen eleme a társas kapcsolatoknak, hiszen a klasszikus illemszabályok soha nem évülnek el.

Márton András a Bencs Villa vendége

A nyíregyházi születésű színművész, rendező és diplomata, Márton András lesz a Bencs Villa Többszemközt sorozatának vendége 2019. április 16-án, kedden 17.30-tól.

Lenyűgöző Radnóti-est a Bencs Villában

Április 16-án „Sem emlék, sem varázslat…” című önálló esttel lépett színpadra Oberfrank Pál Jászai-díjas színművész, rendező, a Veszprémi színház igazgatója.

Sztorizós színész a Bencs Villában

Nyíregyházi születésű, kalandos és sokszínű életútja van, rendkívül humoros. Márton Andrásról van szó, aki április 16-án, kedden 17.30-tól lesz a Bencs Villa Többszemközt beszélgetős est-sorozatának következő vendége.

Magyarország Érdemes Művésze díjat vehetett át

2019. április 09-én, kedden Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas színművész, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója volt a Bencs-estek vendége.

Többszemközt Rudolf Gergellyel

A magyar válogatott tagjaként 28 mérkőzésen 10 gólt szerző nyíregyházi labdarúgó, Rudolf Gergely volt a Bencs Villa Többszemközt sorozatának vendége 2019. április 2-án.

A futballvilágról Rudolf Gergellyel

A magyar válogatott tagjaként 28 mérkőzésen 10 gólt szerző nyíregyházi labdarúgó, Rudolf Gergely lesz a Bencs Villa Többszemközt sorozatának vendége 2019. április 2-án, kedden 17.30-tól. A „Rudi”-nak becézett játékos tavaly nyáron fejezte be profi pályafutását.

Dallamot a daraboknak

Beszélgetős-zenélős est helyszíne volt 2019. március 26-án a Bencs Villa Dallamot a daraboknak címmel.

Gáspár Tibor vallomásai

A Jászai Mari-díjjal és Érdemes művész címmel is kitüntetett Gáspár Tibor volt március 19-én Kováts Dénes Többszemközt estjének vendége a Bencs Villában.

A katonadalok világába repítették az érdeklődőket

A Bencs Villában 2019. március 12-én Szilágyi Szilárd és Pelyhe Zsuzsa a katonadalok világába repítették az érdeklődőket.

Dallamok szárnyán

Munkácsi Anita és Horváth Viktor is dalra fakad 2019. március 26-án, kedden a Bencs Villában, ahová a Dallamot a daraboknak című zenés beszélgetésre invitáljuk Önt. A Móricz Zsigmond Színház művészei Nyitrai László zeneszerző felkérésének tesznek eleget, aki több tucat színházi előadás zenei világát alkotta már meg.

Meglepetés a vendégnek is

A Jászai Mari-díjjal és Érdemes művész címmel is kitüntetett Gáspár Tibor 2003. és 2012. között szabadúszóként volt a Móricz Zsigmond Színház tagja, de később is visszatért ide különböző szerepekre. Ő lesz a Bencs Villa Többszemközt sorozatának következő vendége 2019. március 19-én, kedden 17.30-tól.

Április 30. Kedd 17.30 - Többszemközt: Csutkai Csabával

Csutkai Csaba fotóművész lesz április 30-án 17.30-tól a Bencs Villa vendége, akivel a Többszemközt estek házigazdája, Kováts Dénes beszélget.

Április 23. Kedd 17.30 - 500 év zenéje A Pezel rézfúvós kamaraegyüttes koncertje
A Pezel rézfúvós kamaraegyüttes Nyíregyházán alakult 2015-ben. Tagjai a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium tanulói. Trombitán Szántó Bálint, Roth Előd, kürtön Cseke Szabolcs, tubán Péterszegi Balázs és Miló Martin játszik. 
Április 16. Kedd 17.30 - Többszemközt: Márton Andrással

Ismert színművész, a nyíregyházi születésű Márton András lesz a Bencs Villa Többszemközt sorozatának vendége április 16-án, kedden 17.30-tól.