Visszapillantó

Bencs Villa sajtóközlemény - 2020. november 10.
Tájékoztatás a Bencs Villa nyitvatartásának felfüggesztéséről
Gyuris Tibor a Többszemközt vendége
Ahhoz, hogy végig együtt éljünk a darabbal, óriási fegyelem és koncentráció szükséges - még a csendben is - vallja Gyuris Tibor, a Móricz Zsigmond Színház művésze, aki a november 3-i Többszemközt est vendége lesz a Bencs Villában.
November 3. Kedd 17:30 - Többszemközt Gyuris Tiborral

Gyuris Tibor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze lesz november harmadikán Kováts Dénes vendége a Többszemközt sorozat aktuális estjén a Bencs Villában.

Október 27. Kedd 17:30 - 1000-szer Júlia - Emlékezés Szendrey Júliára - ELMARAD
„De boldogok is vagyunk ám, /Ugye, lelkem kis Juliskám? / Meg se' várjuk a halálunk, / Elevenen égbe szállunk!”írta Petőfi Sándor a Feleségek felesége című versében 1848 januárjában. Október 27-én, kedden 17.30-tól Szendrey Júliát idézzük meg a Bencs Villában!
A Villa vendégei: Nagy Sándor és Szente Vajk

Augusztus 27-én 17 órától – a VIDOR Fesztivál keretében – Szente Vajk színész-rendező-műsorvezető és Nagy Sándor színművész lesz Kováts Dénes vendége a Bencs Villában.

Kosik Anita több szerepben

Gondos Magdó, Carmen, Velma Kelly, Hedda Gabler, Sheila, Marianne vagy Laura - mindegyik név kapcsolatba hozható Kosik Anitával, a Móricz Zsigmond Színház színművészével. Hogy miképpen, s melyek a kedvesek számára, az szeptember elsején a Bencs Villában kiderül.