Visszapillantó

Augusztus 11. Kedd 19:30 - Női Szalon Takács Nórával - A nagybetűs NŐ

5 évig dolgozott modellként Budapesttől Tokión át Párizsig. Később műsorvezetőként folytatta karrierjét, 2010-ben pedig elindította Hogyan legyek jó nő című videósorozatát. Kedves, könnyed humoros formában ösztönzi a nőket az élet sok területen. Felelősségről, nőiességről, social médiáról és még sok minden másról kérdezi Dr. Körtvélyfáy Eszter.

„A siker titka, hogy a szokásos dolgokat szokatlanul jól csinálod”

John Davison Rockefeller

Takács Nóra szépségszakértő, műsorvezető méltó augusztusi vendége a Női Szalonnak, hiszen a Bencs estek keretében olyan hazai véleményformálókkal beszélget Dr. Körtvélyfáy Eszter, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével. 

Takács Nóra 5 évig dolgozott modellként Budapesttől Tokión át Párizsig. Később műsorvezetőként folytatta karrierjét, 2010-ben pedig elindította Hogyan legyek jó nő című videósorozatát. Csapatával több, mint ezerháromszáz videót készítettek már szépségápolás, DIY és mindennapi praktikák témakörben. Mára egy kétszázezres Facebook közösség és egy heti videókkal jelentkező Youtube csatorna tulajdonosa. Az ország különböző pontjain social média és „jónő” előadásokat tart, valamint rendezvények háziasszonyaként is feltűnik.

Kedves, könnyed humoros formában ösztönzi a nőket az élet sok területen, hiszen ahogy mondja egy nő nemcsak nő, hanem feleség, társ, anya, gyerek, osztálytárs, kolléga is egyszerre. Nagyon összetett, sok munkát és odafigyelést igénylő feladatai vannak.

Mi a titka, hogy a nők nem irigykedve, hanem szeretettel fogadják? Vajon milyen rést sikerült találnia azon palettán, ahol annyira sok és népszerű blogger tolong? Mekkora felelőssége van azzal, amit a nőiességről sugall?  A klasszikus divatmagazin műsorok ideje lejárt?

Többek közt ezekről is kérdezzük majd.

Gondolkodjunk újra együtt!