Visszapillantó

Augusztus 18. Kedd 19:30 - Kulturáltan minden kultúrában - Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

A különböző országokat éppen sajátosságaik teszik különlegessé. Sokkal magabiztosabbak és sikeresebbek lehetünk üzleti és személyes kapcsolatainkban, ha ismerjük és tiszteletben tartjuk ezeket szokásokat, hagyományokat.  Ezúttal a különböző nemzetek szokásai, az írott és íratlan szabályrendszerek gyakorlati alkalmazásai kerülnek előtérbe.

A jó modor a kapcsolatok különleges esszenciája, hangulata és időnként sajátos koreográfiája, mely – akár külföldi utainkon is – új távlatokat nyithat meg előttünk. A különböző országokat éppen a sajátosságaik teszik érdekessé és különlegessé. Sokkal magabiztosabbak és sikeresebbek lehetünk mind az üzleti, mind a személyes kapcsolatainkban, ha felkészültek vagyunk, ismerjük és tiszteletben tartjuk a világ országainak különböző szokásait, hagyományait.

Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó nemzetközi, diplomáciai példákkal illusztrált előadásán ezúttal a különböző nemzetek szokásai, az írott és íratlan szabályrendszerek gyakorlati alkalmazásai kerülnek előtérbe.  A női államfők, elnök- és uralkodófeleségek hivatali öltözetének bemutatásán keresztül pedig a hétköznapokban is jól hasznosítható stílustippekkel gazdagodhatnak az érdeklődők.