Visszapillantó

Bencs SzalON - 9. epizód: Beszélgetés Kosik Anita és Sári Évi színművészekkel

Online mini talk-show a nyíregyházi Bencs Villából

9. EPIZÓD: ÍGY KÉSZÜLT A FUNNY GIRL

Beszélgetés a nyíregyházi teátrum Funny Girl című új musical-bemutatójának főszereplőivel

Vendégek: Kosik Anita és Sári Évi színművészek

Műsorvezetők: Körtvélyfáy Eszter, Horváth Viktor

 

https://youtu.be/35Esoo4ZF4o

 

A nyíregyházi teátrum 2021 januárjában egy vadonatúj beszélgetős műsor elindítására vállalkozott a Nyíregyházi Televízióval együttműködésben. A Bencs SzalON című online mini talk-show a Színház által egész évben üzemeltetett, festői szépségű Bencs Villa kapuit immár virtuálisan is kitárja, hogy kulturális programjainak hangulatából a szélesebb nyilvánosság számára is egy sokszínű ízelítőt biztosítson.

A 2018-ban kívül-belül megújult Bencs Villa – mely a 20. század első felében Dr. Bencs Kálmán, Nyíregyháza egykori polgármesterének és családjának lakhelye volt – jelenleg történelmi kávézóként, kiállítótérként és rendezvényhelyszínként működik, és az év folyamán népszerű művészeti programokat, köztük irodalmi felolvasóesteket, szalon-beszélgetéseket, illetve koncerteket és kiállításokat is kínál a kultúra szerelmeseinek.

A nyíregyházi Bencs Villa Nagyterméből 2021. április 24-étől minden héten szombat este 8 órakor jelentkező Bencs SzalON című műsor küldetése, hogy tematikus epizódjaiban a Móricz Zsigmond Színház alkotói és színművészei, valamint a nyíregyházi kulturális élet véleményformáló szakemberei közvetlen hangú, gondolatébresztő beszélgetések keretében vallhassanak magukról, hivatásukról, illetve a társadalom, a művészetek, a turizmus, a sport, azaz tágabb értelemben a kultúra jelenlegi helyzetéről, mindezekkel a Villa nagy sikerű élő szalon-beszélgetéseinek atmoszféráját is az érdeklődők otthonaiba varázsolva.

Otthonuk kényelméből, egy finom kávé vagy tea mellett legyenek Önök is a Bencs Villa vendégei; tartsanak velünk a Bencs SzalON adásain, kedden este 8 órakor a Móricz Zsigmond Színház és a Bencs Villa Facebook-oldalain!

 

Adásidőpont:

2021. május 15. szombat 20:00

A Bencs SzalON adásai a Móricz Zsigmond Színház és a Bencs Villa Facebook-oldalain tekinthetők meg:

https://www.facebook.com/moriczszinhaz

https://www.facebook.com/bencsvillanyh

A Bencs SzalON adásai a szombati közvetítéseket követően a Nyíregyházi Televízióban, valamint a Móricz Zsigmond Színház YouTube-csatornáján is visszanézhetők.