Visszapillantó

A pódiumon Pascuala és José

A kisfiú meg az oroszlánok, Chicago, A név: Carmen. Három színdarab az elmúlt évekből, melyekben együtt játszottak, bár nem házaspárt. Az életben viszont házastársak.

Munkácsi Anita és Nagyidai Gergő, a Móricz Zsigmond Színház színművészei lesznek a Bencs Villa Többszemközt mélyinterjú sorozatának következő vendégei: július 30-án, kedden 19.30-tól.

Az estek házigazdája, Kováts Dénes programokkal, tennivalókkal zsúfolt életükről, egymásra találásukról, segítőkészségük motivációiról éppúgy faggatja majd őket, mint szerepekről, valamint a színész lét szépségeiről és árnyoldalairól.

Anita játszott már doktornőt, ő volt Mona, Pascuala és Hamupipőke is, Gergő pedig Gergő, Viktor, José és Macbeth – hogy csak néhány, általuk megformált figurát említsünk. Az énekes-táncos és vidám szerepek mellett drámai alakok megformálására is lehetőséget kapnak. A színházon kívüli életük ugyancsak eseménydús, még a nyári szünetekben is.

Július utolsó keddjén nemcsak fontos és komoly témák kerülnek terítékre a beszélgetés során, hanem életük humoros pillanatai is. Talán azt is elárulják, mivel foglalkoznának, ha nem a színpad lenne az életük…

Ugye, ezt a Többszemközt estet sem érdemes kihagyni?

 

Jegyek elővételben is kaphatók:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodája, Nyíregyháza, Országzászló tér 6. Tel.: 42/507-006, 20/233-2926 (hétköznap)

Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54. Tel.: 70/199-6000 (hétfő és csütörtök kivételével)

Online: http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-jegyvasarlas.html