Programok, rendezvények archívum

2021. AUGUSZTUS 30. (hétfő) 19.30 - BENCS ZENÉS ESTEK – Máté Péter Emlékest

Máté Péter popénekes, zeneszerző és zongoraművészre emlékezve állított össze Csernák Tibor zongorista egy autentikus estet, mely a közelmúltban a Bencs Villában is hatalmas sikert aratott. Augusztus 30-án közkívánatra újra szólnak a kedvelt dalok a Villában: azoknak, akik legutóbb lemaradtak róla, s azoknak is, akik szívesen meghallgatnák újra.

2021. AUGUSZTUS 28. (Szombat) 17.00. BENCS IRODALMI ESTEK: TÚL (RI)CSAJOS MAGÁNY

A VIDOR Fesztivál keretén belül a hagyományoknak megfelelően folytatódik az irodalmi paródiaest sorozat a Bencs Villában. A címben fellelhető áthallás, mely Hrabalt idézi, természetesen nem véletlen.

2021. augusztus 24. (Kedd) 19:30 Bencs ZENÉS ESTEK-Orpheum Madams: Swing & Love - koncert

A swing-korszak legendás dalai három énekesnő és egy öttagú zenekar tolmácsolásában.

 

 

2021. AUGUSZTUS 17. (Kedd) 19:30. TÖBBSZEMKÖZT színházi kulisszatitkokról
Horváth Illés, a Móricz Zsigmond Színház művészeti vezetője, valamint Urbán-Szabó Fanni és Jenővári Miklós színművészek lesznek a Bencs Villa Többszemközt sorozatának következő vendégei.
2021. augusztus 10. (Kedd) 19:30 NŐI SZALON - Ép testben ép lélek

Gondolatébresztő beszélgetések a mindennapokban, nem mindennapi emberekkel.

Dr. Mórik Gyula és Körtvélyfáy Eszter az este során közérthetően cseveg az egészségmegőrzésről, az orvos-beteg viszonyáról és a jelenlegi egészségügyi helyzetről.

 

 

ÁLMOK KAVAROGNAK A BENCS VILLÁBAN - INTERJÚ FRIDRIK NOÉMIVEL ÉS ZAKARIÁS MÁTÉVAL

Ősbemutató helyszíne lesz augusztus hatodikán, pénteken 19.30-tól a Bencs Villa, ahol Álmok címmel kétszemélyes kamaraszínpadi darabot állít színpadra Fridrik Noémi és Zakariás Máté. 

Előadásuk alapja Karinthy Ferenc ritkán játszott egyfelvonásos színpadi műve, a Gellérthegyi álmok. 

 

2021. augusztus 6. (Péntek) 19:30 - BENCS IRODALMI ESTEK - Álmok

A pandémiával sújtott időszak apropóján gondolta újra, és állította színpadra az Álmok című produkcióban Fridrik Noémi és Zakariás Máté Karinthy Ferenc ritkán játszott egyfelvonásos művét, a Gellérthegyi álmokat. 

 

2021. július 27. (Kedd) 19:30 - BENCS ZENÉS ESTEK – Máté Péter Emlékest

Máté Péter popénekes, zeneszerző és zongoraművészre emlékezve állított össze Csernák Tibor zongorista egy autentikus estet. 

 

Tájékoztatjuk Önöket

Kedves Nézőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a július 20-án 19.30 órára meghirdetett BENCS Női Szalon - Álomból Valóság - Beszélgetés Zentai Edit énekessel-műsorvezetővel technikai okok miatt elmarad.

Megértésüket köszönjük!

Móricz Zsigmond Színház

Lehetsz ma is Úrinő? Gondolkodjunk erről együtt a Bencs Női Szalonban!
Bár néhány alap illemszabály nem megy ki a divatból, az etikett korok szerint meglehetősen sokat változik.
2021. július 20. Kedd 19:30 - Álomból valóság

Zentai Edit énekes, műsorvezető, ceremóniamester méltó vendége a Bencs Női Szalonnak, hiszen ezen esték keretében műsorvezetőink olyan hazai véleményformálókkal beszélgetnek, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk, vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével.

Hogyan válhat az álom valósággá a 21. században?

Július 20-án a Bencs Női Szalon-programsorozat keretében egy igazán sokszínű egyéniséget invitált egy kellemes beszélgetésre Körtvélyfáy Eszter.

Úrinők és úriemberek a századfordulón

Hosszú kényszerszünet után végre ismét közönség előtt tarthatók meg a rendezvények a nyíregyházi Bencs Villában – érdekes beszélgetéssel a századforduló divatjáról és illemtanáról!