Programok, rendezvények

Február 25. Kedd 17:30-Női Szalon dr. Móré E. Csabával- A boldogság nyomában

A esemény teltházas, további regisztrációt nem tudunk fogadni!

Megértésüket köszönjük!

Minden ember boldog akar lenni, de mindenkinek mást jelent ez az érzés. Van általánosan elfogadott norma, ami mindenkinek egységesen jó? Egyáltalán mi a boldogság?

A Harvard Egyetem 78 évig kutatta: Mi a hosszú, boldog élet titka? Különböző hátterű fiatal férfiak életét követték végig egészen időskorukig. Kiderült, hogy az emberi kapcsolataink minősége befolyásolja életünket. Ez ennyire egyszerű vagy az emberi lélek ettől sokkal összetettebb?

Sokan a hírnevet és a gazdagságot tartják a tökéletes élet kulcsának, de az elemzések azt mutatják, hogy azok jutnak a legtovább, akik tudnak családjukra, barátaikra támaszkodni. Igaz az a közhely, hogy a pénz nem boldogít? Mit jelent a másik emberre való támaszkodás? Mikor kell változtatni az emberi kapcsolatainkon? 

A témáról dr. Móré E. Csabával, a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Felnőtt Pszichiátria osztályvezető főorvosával beszélgetünk.  

Gondolkodjunk együtt!

Gondolatébresztő beszélgetések a mindennapokban nem mindennapi emberekkel.

A Bencs esték keretében egy kávéházi-beszélgetős hangulatot kívánunk megteremteni. Egyfajta társalgási fórumot, ahol a közérdekűségnek, a jó hangulatnak és a közös gondolkodásnak szenteljük az időnket.

Köz- és magánéleti kérdéseket feszegetünk, olyan hazai véleményformálókkal, akik saját területükön társadalmi bázist építettek, tudásuk, humoruk vagy éppen lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével.

Szakadjon ki Ön is a hétköznapok zsongásából!

A program látogatása INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék
telefonon: 06204614551 vagy

e-mailben: info@bencsvilla.hu