Programok, rendezvények

Augusztus 13. Kedd 19:30 - Énekes madár: Kosik Anita estje

„A zene az kell… Az nagyon jó dolog. Szerintem ami nem zene, az nem is létezik. Minden rezeg, ez az asztal is, az atomjai – szóval ez is zene.”

Kosik Anita, a Móricz Zsigmond Színház színművésze fogalmazott így egy korábbi interjúban.

Nem véletlen ez a felvezetés, hiszen augusztus 13-án (szerencsés szám!) Énekes madár címmel mutatja be zenés estjét a Bencs Villa közönségének.   

Középiskolás korában megkapta édesapja 12 húros román akusztikus gitárját, megtanult pár akkordot, és: „ordítottam torkom szakadtából az aulában, azt gondoltam, teljesen jól csinálom”. Később rávezették, hogy mégsem… 

Érettségi után kezdett el komolyabban zenélni, jazz-rock ének szakon végezett a MZTSZ Kőbányai Zenei Stúdióban, majd 2013-ban a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész szakán.

A színházban több énekes szerep is megtalálta: ő az Ájlávjú Anitája, a Chicago Velma Kelly-je, a Bob herceg Viktóriája, és maga Carmen.

Augusztus 13-án az érdeklődők végig kísérhetik pályájának, „zenei egyedfejlődésének” főbb állomásait: dalokkal elmesélve. Lesz ott minden: a népdaltól az operetten és a popon át a musicalig, Ella Fitzgeraldtól Cserháti Zsuzsáig.

Anitát ismerve igazi örömzenét várhatunk! Az est megvalósításában Pelyhe Zsuzsa és Csernák Tibor zongoristák, valamint Gulácsi Tamás színművész lesznek segítségére.

 

Jegyek elővételben:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodája, Nyíregyháza, Országzászló tér 6.
Tel.: 06-42/507-006, 06-20/233-2926

(csak hétköznap)


Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54.

Tel.: 06-20/461-4551

(hétfő és csütörtök kivételével minden nap)


Online:
http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-jegyvasarlas.html