Programok, rendezvények

Május 07. Kedd 17.30 - Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

Az illem örökérvényű - sosincs késő a változáshoz.

A jómodor korunkban is nélkülözhetetlen eleme a társas kapcsolatoknak, hiszen a klasszikus illemszabályok soha nem évülnek el.

Az ízléses megjelenés, az öltözködési kultúra, a vizuális kommunikáció a hétköznapokban is meghatározó jelentőségű. Manapság kissé megkopottnak érezzük az udvariasságra vonatkozó szabályokat, bizonyos szituációkban viszont kifejezetten hasznos, ha ismerjük az adott helyzetre vonatkozó viselkedési normákat. A kultúrált étkezés, a különböző rendezvényeken történő illő viselkedés meghatározza a kapcsolataink további alakulását. 

E témakörökről tart előadást Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó, a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének oktatója, aki megyénkben egyedülálló módon képviseli és népszerűsíti a megjelenés- és viselkedéskultúra elengedhetetlen üzenetét. Fontosnak tartja, hogy a diplomáciai és állami protokoll oktatása mellett a társadalom minden rétegének lehetősége nyíljon arra, hogy megismerkedjen a hétköznapi illemszabályokkal, melyek szebbé, könnyebbé teszik a mindennapjainkat.