Programok, rendezvények

Augusztus 6. Kedd 19:30 - Többszemközt: Kuthy Patríciával

Előadásunk ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kuthy Patrícia, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművésze lesz a Bencs Villa Többszemközt sorozatának vendége augusztus hatodikán, kedden 19.30-tól.
Patrícia musical-operett szakon végzett a Színművészetin, hiszen a tánc, a zene és az éneklés nagyon fontos volt számára már akkoriban is. A Móricz Zsigmond Színházban szerepek sokaságát játszotta el.

A Többszemközt beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Augusztus 6-án többek között egyetemi éveiről, a színészmesterségről, s arról kérdezi Patríciát, hogy a megvalósult fókapuszin kívül mi szerepel még a bakancslistáján, miért szereti Görögországot, milyen volt többször is Rák Zoltán feleségének lenni, de szó esik majd tanításról, a Csendes-óceánról és hobbikról is.

Augusztus 6-án 19.30-tól tehát Kuthy Patríciát láthatják-hallhatják a Bencs Villában, egy minden bizonnyal hangulatos esten.