Hírek

Viharos koncert a villában

Szó szerint viharos koncert helyszíne volt augusztus 24-én a Bencs Villa udvara, hiszen az Orpheum Madams fellépését a hideg mellett erőteljes szél is kísérte. Olyannyira, hogy olykor a röpködő kották után kellett szaladgálni. A zene keltette hangulat viszont remek volt.

2021. SZEPTEMBER 18. (Szombat) 19:30 - Bencs IRODALMI ESTEK - Álmok

A pandémiával sújtott időszak apropóján gondolta újra és állította színpadra az Álmok című produkcióban Fridrik Noémi és Zakariás Máté Karinthy Ferenc ritkán játszott egyfelvonásos művét, a Gellérthegyi álmokat.

2021. SZEPTEMBER 14. (Kedd) 17:30 - MÓRICZ IMPRO

Improvizációs show a Móricz Zsigmond Színház művészeivel, mely a képzelet erejével egy elsöprő energiájú „mindent szabad”- világba repít.

2021.SZEPTEMBER 21. (Kedd) 17:30 - Bencs ZENÉS ESTEK - Kerek Gáborral - A hallgatható kortárs zene

Zenés beszélgetés

Több hallgatható, befogadható és vidám XXI. századik „komolyzene” csendül majd fel az est folyamán. És nem kizárólag csak zene, hanem zeneszerzői műhelytitkok is feltárulnak majd az érdeklődő közönség előtt.

2021. SZEPTEMBER 7. (Kedd) 17:30 Bencs NŐI SZALON - Bocskai Magdával - „Mi lenne veled nélkülem?”
Bocskai Magda, televíziós műsorvezető-szerkesztő, újságíró és gyógypedagógus méltó szeptemberi vendége a Női Szalonnak.
Tabuk nélkül Szulák Andreával

Szulák Andrea lesz a Többszemközt műsor vendége augusztus 31-én, kedden 17 órától a Bencs Villában, a VIDOR Fesztivál keretében. A népszerű színész-énekes-műsorvezető életéről, pályájáról, szerepeiről, a művész-lét szépségeiről és nehézségeiről mesél majd a villába ellátogatóknak.

Többszemközt alázatról, odaadásról
Újszerű megoldásokról és alternatív színházi élményekről is szó esett a Bencs Villában.
Irodalmi paródiaest a Túl (Ri)Csajos magányról

A VIDOR Fesztivál keretén belül a hagyományoknak megfelelően folytatódik a paródiaest sorozat a Bencs Villában. A címben fellelhető áthallás, mely Hrabalt idézi, természetesen nem véletlen, a Móricz Zsigmond Színház egyik kultikus előadására utal.

VIDOR-helyszín a Bencs Villa is

A jubileumi VIDOR Fesztivál számos izgalmas programmal várja az érdeklődőket, a rendezvényhelyszínek között ott van a Bencs Villa is! Két, hagyományosan érdekes est szerepel a kínálatban.

Interjú Szulák Andreával, akivel a VIDOR Fesztiválon több alakommal is találkozhatnak a nézők

Augusztus utolsó két napját Nyíregyházán tölti Szulák Andrea, a közkedvelt művésznő ugyanis két alkalommal a Menopauza című előadásban lép fel a Rózsakert Szabadtéri Színpadon, közben 31-én a Bencs Villában a Többszemközt est vendége lesz.

Swing és szerelem az Orpheum Madamstól

Újabb hangulatos koncert várja a zenerajongókat a Bencs Villában, reményeink szerint a parkban, a platánfák árnyékában: augusztus 24-én, kedden 19.30-tól az Orpheum Madams szórakoztatja a nagyérdeműt. A hamar népszerűvé vált formáció fellépése garantáltan elvarázsolja majd a közönséget.

2021. AUGUSZTUS 30. (hétfő) 19.30 - BENCS ZENÉS ESTEK – Máté Péter Emlékest

Máté Péter popénekes, zeneszerző és zongoraművészre emlékezve állított össze Csernák Tibor zongorista egy autentikus estet, mely a közelmúltban a Bencs Villában is hatalmas sikert aratott. Augusztus 30-án közkívánatra újra szólnak a kedvelt dalok a Villában: azoknak, akik legutóbb lemaradtak róla, s azoknak is, akik szívesen meghallgatnák újra.

Ma: Többszemközt színházi kulisszatitkokról

Ha érdekli Önt a színház világa, feltétlenül jöjjön el ma a Bencs Villába! Ha nem érdekli, akkor is jöjjön el, mert az esti Többszemközt beszélgetés eredményeként kedvelni fogja! 19.30-kor kezdés!

Lételeme a nyüzsgés és a rohanás

A Bencs Villában augusztus 17-én, kedden 19.30-tól kezdődő Többszemközt est harmadik vendége Jenővári Miklós színművész, akit Horváth Illés, a Móricz Zsigmond Színház művészeti vezetője és Urbán-Szabó Fanni színművész társaságában faggat majd színészlétről, darabokról, szerepekről, várakozásokról a műsor házigazdája, Kováts Dénes.

Szulák Andrea a Bencs Villában!
Augusztus 31-én, kedden 17 órától a Szulák Andrea lesz a Többszemközt műsor vendége a VIDOR Fesztivál keretében. A népszerű színész-énekes-műsorvezetőt a Bencs Villában Kováts Dénes faggatja életéről, pályájáról. Szó lesz szerepekről, színészlétről, anyaságról, koncertekről, a közönséggel való kapcsolatáról.