Többszemközt Kuthy Patríciával

Augusztus hatodikán Kuthy Patrícia, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművésze lesz a Bencs Villa Többszemközt sorozatának vendége.

Patrícia egykoron bárénekes, zoológus és reklámfilmrendező is akart lenni, de negyedikes gimnazistaként már tudta: a Színművészetit választja, mert egyértelműen biztos volt benne, hogy ez az ő útja. Musical-operett szakon végzett, hiszen a tánc, a zene és az éneklés nagyon fontos volt számára már akkoriban is, ezáltal a zenés műfajokat nagyon szerette.

A Többszemközt beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez augusztus 6-án is, amikor többek között arról kérdezi Kuthy Patríciát, hogy  vannak-e véletlenek, miként élte meg a színművészetis éveket, s milyen volt úgy eljátszani A Pál utcai fiúkat, hogy csak lányok szerepeltek az előadásban. Szó esik majd bakancslistáról, a Csendes-óceánról, hobbikról – és persze a színészmesterségről is.

Augusztus 6-án 19.30-tól tehát Kuthy Patríciát láthatják-hallhatják a Bencs Villában, egy minden bizonnyal hangulatos esten.

A program látogatása INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék
telefonon: 06204614551 vagy
e-mailben: info@bencsvilla.hu