Öltözködés és viselkedéskultúra stílusosan

Májusi, teltházas, nagysikerű előadását követően ismét a Bencs Villa vendége lesz Koncz Veronika stílus, protokoll és PR tanácsadó, aki október 22-én, kedden 17.30-tól új témakörökben oszt meg hasznos tudnivalókat a hallgatósággal.

Az „Elegancia és stílus a hétköznapokban” című előadásában számos témát jár körbe, így szó lesz majd az elegancia és stílus összefüggéseiről, a viselkedéstípusokról és az illemtan jelentőségéről, a gyermekkori mintákról. Megvilágítja a nő és hölgy fogalmak jelentőségét, s azt, hogy mitől úriember egy férfi. Beszél majd a divat és a stílus különbségeiről, különböző stílusirányzatokról, a testalkat típusokról és a színtípusokról is. Koncz Veronika, aki a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének oktatója, hasznos tanácsokkal szolgál majd az egyéni stílus kialakításáról, a stílusos öltözködés kulisszatitkairól, a külső-belső eleganciáról.

Az előadást követően Kováts Dénes kérdezi az előadót, például viselkedési és stílusformákról, a stylist és a stílustanácsadó közötti különbségről.

Az est végén a közönség kérdéseit is várja Koncz Veronika.

Találkozzunk tehát október 22-én, kedden a Bencs Villában! 

 

Jegyek korlátozott számban még kaphatók:
Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyiroda
Nyíregyháza, Országzászló tér 6.
Tel.: 06-42/507-006, 06-20/233-2926
(csak hétköznap )

Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54.
Tel.: 06-20/461-4551
(hétfő és csütörtök kivételével minden nap )

Online:
http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-jegyvasarlas.html