Bob herceg a Bencs Villában

„Londonban sej, van számos utca…” éneklik a Bob hercegben. Nos, Nyíregyházán van például a Sóstói út. Az 54. szám alatti épületben 2020. január 14-én látogatást tesz Bob herceg! Mégpedig a nyíregyházi, azaz Gulácsi Tamás, a Móricz Zsigmond Színház színművésze, aki a címszereplőt alakította e sikerdarabban.

Közkedvelt színművészünk ezúttal Kováts Dénes Többszemközt est-sorozatának lesz aktuális vendége, és reményeink szerint művészi pályája főbb állomásai mellett érdekes történeteket is megoszt a hallgatósággal 2020. január 14-én, kedden 17.30-tól.

„Azt gondolom, ha valaki tényleg, igazán, színész szeretne lenni, az úgyis meg fogja találni az útját” – fogalmazott egy interjúban Gulácsi Tamás, aki a jelek szerint megtalálta útját, hiszen számos remek szerepben nyújtott felejthetetlen alakítást a nyíregyházi színpadokon. Ő volt Ravn A főfőnökben, Kádár  úr az Illatszertárban, a Herceg az Asszony asszonynak farkasa című előadásban, Szűcs János a Meseautóban és ugye Bob herceg is – hogy csak néhányat említsünk. Ebben az évadban a Tanár úr kérem egyik diákja, ő alakítja Joet a 9-től 5-ig musicalben, és majd Vasgyúrót az Úri muriban.

Kováts Dénes egyebek között a színészmesterség rögös útjairól, szerepálmokról és kedvenc négylábújáról is faggatja majd a Bencs Villában Gulácsi Tamást.

 

Jegyek:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodája, Nyíregyháza, Országzászló tér 6. Tel.: 06-42/507-006, 06-20/233-2926, (hétköznap)

Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54. Tel.: 06-70/199-6000 (hétfő és csütörtök kivételével minden nap)

online: http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-jegyvasarlas.html