Aktuális hírek

Világpremier a Bencs Villában

Teltházas zenei estnek adott otthont június negyedikén a Bencs Villa, melynek végén sokáig zúgott a vastaps.

Világpremier tanúi lehettek a jelenlévők, hiszen a Melounge Duó most először lépett fel közönség előtt olyan trió formációban, melynek harmadik tagja — Kindrusz Emese (ének) és Fekete Gábor (gitár) mellett — Bartus Zoltán „Bubu” volt, akit különféle zenei formációkból ismerhet Nyíregyháza zeneszerető közönsége, s aki, mint tőle megszokott, ütős hangszerekkel, kütyükkel színesítette a koncertet.

A Kindrusz Emese és Fekete Gábor alkotta ének-gitár formációt nemcsak Nyíregyházán, de másutt is jól ismerik, hiszen éttermektől klubokon át óceánjáró hajóig számos és különféle helyeken léptek már fel, mindig kellemes hangulatot teremtve. Műsoraikban az általuk kedvelt előadók dalait dolgozzák fel. Mint a Bencs Villa közönsége is megtapasztalhatta, repertoárjuk széles skálán mozog, a bossa novától az alternatív rockig, a soultól a trip-hopig minden zenei stílusból szívesen válogatnak.

Az énekes-szóvivő Kindrusz Emese személyes hangvételű összekötő szövegeivel vezette fel a dalokat, a zenész-szekció hatásosan közvetítette a különféle stílusok jellemzőit. A közönség végig vevő volt a dalokra, a végén pedig vastapssal köszönte meg a koncertet.

Június 11-én Szervét Tibor színművész rendhagyó esttel lép fel a Bencs Villában. S hogy miért rendhagyó? Mert ezúttal nem a színészetről, hanem testről, lélekről és szellemről mesél majd. Arra keresi a választ, hogy saját gondolataink és érzéseink mennyiben segítenek hozzá az élet megismeréséhez, avagy fordítva: gondolataink, érzéseink (vagy akár önmagunk) milyen korlátokat jelenthetnek ezen az úton. Ezúttal is érdekes estre számíthatnak az érdeklődők, jegyek még korlátozott számban kaphatók.