Aktuális hírek

Szulák Andrea a Bencs Villában!

Augusztus 31-én, kedden 17 órától a Szulák Andrea lesz a Többszemközt műsor vendége a VIDOR Fesztivál keretében. A népszerű színész-énekes-műsorvezetőt a Bencs Villában Kováts Dénes faggatja életéről, pályájáról. Szó lesz szerepekről, színészlétről, anyaságról, koncertekről, a közönséggel való kapcsolatáról.

Komoly és vidám témák egyaránt felszínre kerülnek a TÖBBSZEMKÖZT SZULÁK ANDREÁVAL című esten, ezért ha közelebbről is meg szeretnék ismerni a népszerű művésznőt, semmiképp se hagyják ki ezt a kötetlen beszélgetést!

Kováts Dénesnek a Szulák Andreával készült interjúja a Nyíregyházi Naplóban jelent meg, s ráhangolódásként itt is elolvasható:

 

https://www.nyiregyhaza.hu/post/szulak-andrea-haromszor-lep-szinpadra-augusztus-vegen-nyiregyhazan-2021-08-15

 

Jegyek személyesen a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodájában és a Bencs Villában válthatók nyitvatartási időben, továbbá online a Móricz Zsigmond Színház weboldalán. Mivel a Többszemközt estre jegyek már csak korlátozott számban kaphatók, érdemes időben megvenni!

 

Szulák Andrea augusztus 30-án és 31-én a Rózsakert Szabadtéri Színpadon is fellép a Menopauza c., világszerte népszerű előadásban egyik szereplőjeként, Hernádi Judit, Tóth Enikő és Náray Erika társaságában.