Aktuális hírek

Pusiban nem lehet csalódni

Humoros, kedves, őszinte estén vehettek részt az érdeklődők. Puskás Tivadar volt a Bencs Villa vendége.

Közel két évtizede kötődik a Móricz Zsigmond Színházhoz. Talán ezért sem volt meglepő az a szeretetáradat, ami kedd este körbevette Puskás Tivadart.

A Többszemközt estek házigazdája, Kováts Dénes több évtizedes színészi munkásságáról faggatta Puskás Tivadart, aki mesélt a szabadúszás előnyeiről és hátrányairól, a színházhoz való kötődéséről, filmes szerepvállalásainak motivációjáról és – megkerülhetetlenül – a családjáról is.

Elárulta, hogy egyre megfontoltabb és több időt szeretne tölteni a családjával, szívesen kirándulgatna a feleségével. Úticéljai között talán első helyen áll, az általa annyira szeretett Balaton a maga „édes illatával”, ahová gyerekkora óta rendszeresen visszajár. Kedvenc helye a meseszép Füred.

Bizonyára többen is tudják, hogy Pusi rendezőként is tevékenykedik, így ha most kellene választania, akkor már inkább rendező lenne, mintsem színész.

A jövő évadban is láthatjuk legalább két darabban, viszont úgy gondolja, hogy a csúcson kell abbahagyni, így az elkövetkező 1-2 évben szeretne visszavonulni, hogy szeretett feleségével, illetve gyermekeivel minél több minőségi időt tudjon eltölteni.

Kétségtelen, hogy a nyíregyházi közönség örökre szívébe zárta Pusit.