Aktuális hírek

Morton Mama és Rózsa Barbara (is) a Bencs Villába jön!

Végzős színészhallgatóként Nemecsek Ernőt személyesítette meg a József Attila Színházban a Pál utcai fiúk c. darabban, a Madáchban pedig - ha kis szerepekben is - olyan színészóriásokkal léphetett színpadra, mint Tolnay Klári, Kállay Ferenc, Psota Irén és Avar István.

Tasnádi Csaba hívására szerződött Nyíregyházára, azóta is a Móricz Zsigmond Színház színművésze.

Ő Kuthy Patricia, aki augusztus 6-án, kedden lesz a Bencs Villa Többszemközt mélyinterjú sorozatának vendége. Csak az elmúlt néhány esztendőre visszatekintve néhány példa: ő Eszter a Képzelt riportból, Irene Molloy  a Helló Dollyból, számos szerepet alakított (és számtalanszor öltözött át) a Sherlock Holmes: A sátán kutyája című darabban. Morton Mamaként emlékezünk rá a Chicagoból, Maureen Folanként a döbbenetes Leenane szépéből, Rózsa Barbaraként a Rózsák háborújából, Christine Le Guirrecket formálta meg a Balfácánt vacsorára! című bohózatban.

Az est házigazdája, Kováts Dénes arról is kérdezi majd, hogy diákkorában milyen szakmákkal kacérkodott, kényelemből vagy a színház, esetleg a város miatti hűségből maradt-e Nyíregyházán, s hogy miként birkózik meg a rá osztott szerepekkel.

Szó lesz továbbá veszekedésekről, bakancslistáról, éneklésről és nagy álmokról is…

 

Augusztus hatodikán 19.30-tól tehát Kuthy Patriciát hallhatják-láthatják a Bencs Villában.

A program látogatása INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük, részvételi szándékukat jelezzék telefonon (06-20-461-4551) vagy e-mailben: info@bencsvilla.hu!