Aktuális hírek

Kosik Anita zenés vándorlása

„Zenélni fogok, és lesznek önálló estjeim meghívott vendégekkel, és Selmeczi tanár úr fog zongorázni! Vagy én leszek meghívott vendég megannyi önálló esten. A Müpában, ott jó az akusztika. Sok duetten leszünk túl Tomival. Az önálló est, ha ketten vagyunk?”

Kosik Anita színművésznő így vallott két esztendeje, amikor zenei pályája néhány évvel későbbi terveiről (is) kérdezte Kováts Dénes.

Nos, zenélni egyre inkább zenél, hiszen számos énekes szerepet játszott el a Móricz Zsigmond Színházban Carmentől Velma Kellyig, július 23-án pedig a hatalmas sikert aratott Orpheum Madams formáció tagjaként lépett fel a Bencs Villában.

Augusztus 13-án Énekes madár című önálló estjével szórakoztatja és andalítja majd el a Bencs Villa közönségét, ahol az egy szál gitáros kezdetektől napjainkig villantja majd fel pályafutásának állomásait, kedvelt dalait.

A színpadon megjeleníti majd többek között Ella Fitzgeraldot, Eva Cassidyt, Cserhát Zsuzsát és Dalidát, de hallunk majd dalokat zenés szerepeiből is. Így talán felbukkan majd a villában Carmen és Velma Kelly is.

Az est során természetesen duettet is énekel majd Tomival, azaz férjével, Gulácsi Tamás színművésszel, zongorán Pelyhe Zsuzsa és Csernák Tibor kísérik majd.

 

Ha biztosan ott szeretne lenni Kosik Anita villa-beli koncertjén, már most váltsa meg jegyét, különben lemaradhat!

Jegyek elővételben:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodája, Nyíregyháza, Országzászló tér 6.
Tel.: 06-42/507-006, 06-20/233-2926

(csak hétköznap)

 

Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54.

Tel.: 06-20/461-4551

(hétfő és csütörtök kivételével minden nap)


Online:
http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-jegyvasarlas.html

 

A fényképen Kosik Anita Carmen szerepében. Sipeki Péter felvétele