Aktuális hírek

Kálid Artúr, az ördög és magyar hang

Február 11-én Kálid Artúr színművész lesz a Többszemközt estek aktuális vendége a Bencs Villában, aki mögött színpadi előadások, filmek és szinkronszerepek sokasága áll. Az est során többek között az is kiderül, Will Smith vagy Denzel Washington magyar hangja szeret-e jobban lenni.

A megyei gyökerekkel rendelkező népszerű színész az elmúlt hónapokban gyakorta feltűnt Nyíregyházán, hiszen vendégművésze a többek által az év nyíregyházi színdarabjaként emlegetett Tengeren című előadásnak, amire alig-alig lehet jegyet kapni. (Talán a március 20-i előadásra még akad néhány, ha sietnek!) Kálid Artúrtól a házigazda azt is megkérdezi ennek kapcsán, hogy milyen érzés az ördög bőrébe bújni.

Mint Kováts Dénes Többszemközt estjein megszokhatták, a mélyinterjúban szó lesz a vendég életének csúcs- és mélypontjairól, továbbá megyénkbeli kötődéseiről, szabadúszásról, színházi, film és szinkron szerepeiről, és feleségével, Murányi Tünde színművésszel közös előadásukról, a Meghallgatásról is.

A beszélgetés során megidézik Trisztánt és Izoldát, Shakespearet, Sir Kánt és Lord Lanchastert, de szó esik majd kertről, kutyáról és gyerekekről is.

Egy szó, mint száz, kihagyhatatlan estet ajánlunk, ahol egy remek színművészt ismerhetnek meg közelebbről, Többszemközt.

Ugye Ön is ott lesz? Várjuk február 11-én a Bencs Villában, 17.30-kor kezdünk!

 

Jegyek:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyiroda, Nyíregyháza, Országzászló tér 6.

Tel.: 06-42/507-006, 06-20/233-2926, (csak hétköznap)

Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54. , Tel.: 06-20/461-4551

(hétfő és csütörtök kivételével minden nap)

Online: https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/bencs-estek-tobbszemkozt-kalid-arturral-113343/634841

A képen: Kálid Artúr, és angol hangja, Will Smith. (Fotó: internet)