Aktuális hírek

Improvizációból jeles

Nem mindennapi esten vehettek részt azok, akik május 14-én ellátogattak a Bencs Villába. Kálloy Molnár Péter és zenésztársa Hrutka Róbert egyedi, improvizatív előadása magával ragadta a közönséget.

A sokoldalú művész, Kálloy Molnár Péter erőssége a meghitt pillanatok művészi megjelenítése, de ott rejtőzik benne az elmélkedő mesélő és humorista is. A Pesti álom című koncerten rendhagyó módon ötvözte a zenei és színházi élményeket a stand- up comedy világával. Egy közös dalszerzés formájában játékra invitálta a közönséget, melynek során a Beguró című műsorból már jól ismert, ámultba ejtő improvizációs készségét is megcsillogtatta. Ugyanakkor a mély gondolatokat sem hagyta veszni, verses kötetéből is felolvasott. Ezt a páratlan estet, zenésztársa Hrtuka Róbert minőségi munkája nagyban gazdagította. Hiszen a blues, jazz, rock világában is otthonosan mozog. 

A Bencs Villába jövő héten Grecsó Krisztiánt várják, melyre bár már minden jegy elfogyott, még sincs ok az aggodalomra. Hiszen, jó idő esetén a kerthelységben kerül megrendezésre a beszélgetés. Így az előadás előtt még lehetőség lesz jegyet váltani.