Aktuális hírek

Az Álmok újra a Bencs Villában

Aki nem látta, esetleg újra megnézné, itt az alkalom: az Álmok című előadás szeptember 18-án, szombaton 19.30-as kezdettel ismét megtekinthető lesz a Bencs Villában

Mint ismert, Karinthy Ferenc Gellérthegyi álmok című műve alapján állította színpadra és játssza el az Álmok című produkciót Fridrik Noémi és Zakariás Máté, a premier hatalmas siker volt.

A felkészülésről Noémi így fogalmazott: „Ennek a próbafolyamatnak az a különlegessége, hogy nem áll mögöttünk egy egész alkotói csapat. Mi ketten dramatizálunk, szöveget írunk, rendezzük, technikai kérdéseket oldunk meg, dolgozunk a zenei anyagon, díszletet tervezünk, jelmezt, és még játsszuk is. Szóval hatalmas fába vágtuk a fejszénket, de bízom benne, hogy megéri.”

Az est ezúttal a Kulturális Örökség Napja programjai keretében valósul meg, s ezúttal ingyenes, de megtekintése regisztrációhoz kötött! Regisztrálni lehet személyesen a Bencs Villában (Nyíregyháza, Sóstói u. 54.), a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában (Színház u. 2.), illetve a +36-20-461-4551-es telefonszámon vagy az info@bencsvilla.hu email címmen. A szervezők kérése, hogy az e-mailben írják meg az előadásra érkezni szándékozók nevét és telefonszámát.

Kováts Dénesnek az előadásról írt összegzését itt olvashatják el – ajánlónak is tekinthetik.

http://www.bencsvilla.hu/hu/hirek/visszapillanto/almok-a-szonyegen/330

Fotó: Nagy Zsizsi