Augusztus 27-én 17 órától – a VIDOR Fesztivál keretében – Szente Vajk színész-rendező-műsorvezető és Nagy Sándor színművész lesz Kováts Dénes vendége a Bencs Villában.

"/>

Aktuális hírek

A Villa vendégei: Nagy Sándor és Szente Vajk

Augusztus 27-én 17 órától – a VIDOR Fesztivál keretében – Szente Vajk színész-rendező-műsorvezető és Nagy Sándor színművész lesz Kováts Dénes vendége a Bencs Villában.

A művészek a villa-beli jelenésüket megelőzően már telt ház előtt lépnek fel a Nagyszínpadon, majd 27-én a Rózsakert Szabadtéri Színpadon, mindkétszer a Legénybúcsú című előadásban.

A Legénybúcsú Szente-parádé is, hiszen íróként és rendezőként jegyzi az előadást, melynek Nagy Sándor mellett a másik főszereplője. Akik látták a nagysikerű Primadonnák előadást, biztosak lehetnek benne, hogy sem a színházban, sem a Bencs Villában nem fognak unatkozni!

Mint már megszokott, Kováts Dénes Többszemközt estjein élő mélyinterjúk részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem.

Ezúttal is lesz miről beszélgetni, hiszen Szente Vajk színészként és televíziós műsorvezetőként is ismert, a Móricz Zsigmond Színházban már több, nagysikerű előadás rendezőjeként köszönthettük, mint például a Sherlock Holmes – A sátán kutyája; a Hello, Dolly!; a Meseautó és a 9-től 5-ig.

A megyénkben, Fényeslitkén felnőtt Nagy Sándor az egyik legfoglalkoztatottabb színművész, akit 2019 októberében humoros-zenés esten láthattak-hallhattak már a Bencs Villában. Neve, többek között, az Adagio együttes tagjaként is ismert. Vajkkal több produkcióban léptek már fel, valószínűleg összeszokott párost alkotnak majd a Villa pódiumán is.

Sztorik, célirányos és kényes kérdések, jó hangulat - mindez garantált augusztus 27-én a Bencs Villában. Legyen Ön is ott Szente Vajk és Nagy Sándor társaságában!

 

A tapasztalatok alapján érdemes mielőbb gondoskodni a jegyről, az alábbi helyek valamelyikén:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyiroda, Nyíregyháza, Országzászló tér 6.
Tel.: 06-42/507-006, 06-20/233-2926, (csak hétköznap)

Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54.
Tel.: 06-20/461-4551, (hétfő és csütörtök kivételével minden nap)

Online: http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-jegyvasarlas.html