Aktuális hírek

A Bencs Villa vendége: Ráskó Eszter, a Dumaszínház humoristája

Ráskó Eszter pszichológus, szexuálpszichológus, HR menedzser, a Dumaszínház humoristája május 17-én, kedden 17:30-tól Rák Zoltánnal, a Móricz Zsigmond Színház színművészével beszélget a Bencs Villában.

Ráskó Eszter Nyíregyházán született, és a Zrínyi Ilona Gimnáziumban érettségizett. A pszichológia mesterképzés elvégzése után szervezetpszichológusként dolgozott, tanult szexuálpszichológiát.

Egy coach-képzést is elvégzett, ahol az egyik önismereti feladatnál le kellett írnia egy papírra, hogy egy év múlva hol szeretne lenni. Akkor azt írta le, hogy stand up-olni szeretne. Bevált.

2016-ban tűnt fel a magyar stand-up comedy egén, 2019-ben pedig már elkapkodták a jegyeket első önálló műsorára. Eszter egy végtelenül pozitív személyiség, aki tele van energiával, ezeknek az energiáknak a levezetésében pedig nincs is jobb hely, mint a színpad, ahol csattanós, rekeszizmokat nem kímélő poénjaival, önirónikus humorával csak úgy sziporkázik.

Terhessége alatt jelentős követőtábort szerzett a YouTube-on Matrjoska című vlogjával, amiben a gyerekvárás körüli sztereotípiákból csinált viccet. Elmondása szerint a vlog „sorsközösség hasas pajtásaimmal” ugyanis „nem szokás itthon saját kárunkra viccelődni, a nehézségek mint téma pedig abszolút szürke zóna„. Gyakori sztárvendége vlogján Manci, a macskája is.

Mancival sajnos nem, de Ráskó Eszterrel május 17-én találkozhatnak a Bencs Villában, ahol egy őszinte, ám humorral gazdagon átitatott beszélgetős estnek lehetnek részesei Rák Zoltán, a Móricz Zsigmond Színház színművészének közreműködésével.

 

Jegyek elérhetőek ide kattintva

További információt az eseményről itt találnak